Håll koll på vad som är på gång inom Algutsboda Hembygdsförening.

Mobergsafton i Norra Stamphult

2 juli, 18:00 - 20:00

Mobergsafton i Norra Stamphult. Mobergsläsning. Musik av Christer Lundgren. Servering: Grillade isterband samt kaffe och ostkaka.

Algutsboda Hembygdsförening event 2024 - Mobergläsarna

Algutsboda Hembygdsförening event 2023 - Christer Lundgren

Metartävling i Stampadammen

3 juli, 18:00 - 20:00

Metartävling i Stampadammen, Broakulla. Broakulla Samhällsförening i samarbete med Algutsboda Hembygdsförening.

Musik i sommarkväll i Algutsboda kyrka. Musik med Thomas Holmgren och Hanna Holmgren Pettersson samt Åsa Cederholm. Därefter fika i Hembygdsgården.

Allsång i Åfors Folkets Hus

5 juli, 18:00 - 20:00

Allsång i Åfors Folkets Hus. Allsångsledare Tommy Holmgren. Samarbete mellan Åfors Folkets Hus och Algutsboda Hembygdsförening.

Tommy Elmgren

Mobergsafton i Algutsboda Hembygdspark. Mobergsläsning. Musik med Tanja och Alma Ojaniemi. Servering: Grillade isterband samt kaffe och ostkaka.

Algutsboda Hembygdsförening event 2024 - Tanja och Alma

Berättarkväll i Bökevara

10 juli, 18:00 - 20:00

Berättarkväll i Bökevara. Historikern Peter Danielsson berättar om Vilhelm Moberg på sitt sätt. Musik: Lärare från Emmaboda kulturskola.

Algutsboda Hembygdsförening event 2024 - Peter Danielsson

Algutsboda Hembygdsförening event 2024 - Lärare från Kulturskolan

Dansmusik med Curt och Hardy

9 augusti, 13:00 - 17:00

Njut av livemusik på sommarcaféet när Curt och Hardy kommer tillbaka till oss och spelar dansmusik.

Algutsboda Hembygdsförening event 2024 - Kurt och Hardy